Historien om oss, vilka är Umendo?


Umendo

Umendo AB grundades 2020, men tanken och historien kring att skapa snygga och sköna kalsonger med bra passform (världens skönaste kalsonger), började tidigare än så.

Redan 2018 började Tobbe skissa på idén och när han en tid senare presenterade sin idé för John nappade han direkt.

Året efter började skisserna ta form för att sedan landa i det som vi idag tillverkar hos vår samarbetspartner i Portugal. I Portugal hittade vi efter idogt letande en seriös partner som tar både klimathot och arbetsmiljö på allvar precis som vi vill ha det.

Umendo följer varje process i tillverkningen med noggrannhet för att säkerställa att allting sker under rättvisa arbetsförhållanden och att lyocellen tillverkas på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Detta är förhoppningsvis bara början och vi hoppas att du gillar våra produkter precis lika mycket som vi gör. Och att du vill fortsätta att följa med oss på denna fantastiska resa.

Umendo är alltid intresserade av nya och intressanta samarbeten så kontakta oss på [email protected] så hittar vi på något kul!

Slutligen: Vi strävar ständigt efter att utvecklas och att vara i framkant när det kommer till hållbart mode. Vi jobbar nu på att bredda vår produktkatalog vilket känns jättekul. Även om vi alltid kommer vara ett klädesmärke med fokus på kalsonger. Världens bästa kalsonger!

/ Tobbe Thalén & John Amcoff